استیک از اون دسته غذاهاییه که اکثر آدما دوسش دارن و صد البته نحوه پخت گوشت استیک خیلی مهمه. با نگاهی به تاریخچه آشپزی میبینیم که قدمت خانه استیک خیلی بیشتر از رستوران هستش و حتی برخی از خانه های استیک هستن که سبک و سیاقشون شبیه به دهه 1850 دکور شده. امروزه خانه های استیک زیادی در دنیا هستن که این غذای لذیذ رو سرو میکنن اما تعداد محدودی هستن که اونجور که باید گوشت استیک رو درست و لذیذ طبخ میکنن. بهترین خانه استیک های دنیا سعی دارن در کنار روش های ندرن برای این غذای بی نظیر ریشه های سنتی این شاخه از آشپزی رو حفظ کنن. برای اینکه بدونید توی دنیا کجاها بهترین استیک رو درست میکنن با ما باشید؛ تا ببینید این گوشت لذیذ و بی نظیر تا چه حد محبوبیت بین همه ی مردم دنیا داره و چقدر نحوه ی پخت گوشت استیک مهمه.

خانه استیک آراگاوا (Aragawa) | توکیو

این رستوران در توکیو ظاهری کاملا ساده و بی تکلف داره اما در عین حال یکی از بهترین رستوران ها در سطح بین المللی به حساب میاد. باید بدونید این سادگی نباید شما رو گول بزنه چون منوی این رستوران خیلی گرون و لاکچریه. ولی در صورتی‌که شانس غذا خوردن توی این رستوران رو داشتین، حتما ساندا بیف رو امتحان کنین، حیوانی که گوشت استیک از اون تهیه میشه، به مدت ۲۸ ماه در استان هیوگو ژاپن پرورش داده شده و در مرحال زیادی همراه با ذغال چوب درختان جنگلی پخته میشه.

خانه استیک La Maison De L'Aubrac | پاریس

شهرت خانه استیک La Maison De L'Aubrac درپاریس به دلیل پرورش گاوها مدنظر برای تهیه گوشت استیک توسط مالکان رستوران است؛ شغلی که در سه نسل تا به امروز ادامه پیدا کرده. اگرچه غذاهای منو اندکی گرون به نظر می‌رسن، ولی از نظر مشتریان یکی از بهترین‌ خانه های استیک در پاریس به شمار می‌ره.

خانه استیک Hawksmoor | لندن

از بهترین خانه های استیک Hawksmoor جایگاه خودش رو به عنوان بهترین خانه استیک در لندن تثبیت کرده و بسیاری از منتقدان هم این رو اذعان کردن که برش‌های نازک گوشت که در این رستوران بر روی ذغال چوب طبخ میشن، دارای طعم و مزه‌ای عالی و سنتیه البته در کنار استیک‌های خوش‌طعم به سبک گذشته سس‌هایی با ترکیب‌های حیرت‌انگیز مثل ترکیب کره، زرده تخم‌مرغ، آبلیمو و سرکه ماهی کولی سرو میشن.

خانه استیک موشه(Moishe) | مونترال

از بهترین خانه های استیک Moishe هستش که با قدمتی ۷۵ ساله در شهر مونترال بوده و انواع مختلفی از طعم‌ها مانند فیله مینیون بصورت پیش غذا در ظرف‌هایی مجزا سرو میشن. همچنین در این رستوران منویی مجزا برای گوشت خشک عرضه میکنن.

Templo Da Carne Marcos Bassi | سائوپائولو

این رستوران برزیلی در شهر سائوپائولو توسط سرآشپز معروف Marco Bassi، یکی از افسانه‌ها در زمینه پخت استیک، تاسیس شده. معنی اسم این رستوران «معبد گوشت» هستش و منوی اون پر از انواع استیک‌های لذیذ با قیمت‌هایی مناسب برای علاقه‌مندان این غذای بینظیره

Rockpool Bar & Grill | سیدنی

گروه راکپول دارای رستوران‌های متعددی در سراسر استرالیا بوده و شهرتش رو مرهون گوشت‌های کبابی خوش‌طعم‌ رستوران Rockpool Bar & Grilll شهر سیدنی هستش. از جمله غذاهای موجود در منو میشه به استیک گاو و خوراک‌های تهیه شده از گوشت خشک اشاره کرد.

پترلوگر(Peter Luger) | نیویورک

نام این رستوران مترادف با بهترین استیک در نیویورکِ و بویژه در منطقه Williamsburg شهره خاص و عامِ. استیک‌های این رستوران به طرزی ماهرانه طبخ و با قیمتی مناسب عرضه میشه.

کاوامورا(Kawamura) | توکیو

کلیه استیک‌های این رستوران از گوشت ران گاو تهیه می‌شن؛جالبه بدونید که رستوران کلیه گوشت‌های خودش رو از بهترین تولید‌کننده‌ها مانند Kobe Beef Fair تهیه می‌کنه. هر یک از استیک‌ها به همراه مقادیری از دورچین ها سر می‌شن که اون ها رو میشه روی میز طبخ کرد.

Parador La Huella | اروگوئه

شهرت این رستوران ساحلی در اروگوئه به دلیل منوی سرشار از انواع خوراک‌های گوشتی مانند استیک کبابی، سوسیس، کباب دنده، کباب بره و ...هستش.

خانه استیک Shanahan’s On The Green | دوبلین

این رستوران، به معنای واقعی خانه استیکی به سبک آمریکایی و در آنجا میشه یادگارهایی از روسای جمهور آمریکایی با پیشینه ایرلندی رو دید. کلیه استیک‌های موجود در منو از نژاد علف‌خوار آنگوس ایرلندی تهیه شده و گوشت‌ها در منقل خاصی طبخ میشن.

همگردی

مقاله مرتبط